Carlu Ancelottiju dosta bahaćenja mlade brazilske zvijezde

Četvrtak, 28. rujna 2023. 22:20 Napisao/la  SC

Vinicius Junior protiv Las Palmasa igrao samo 37 minuta, dovoljno da se odmah podignu tenzije na terenu

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Real Madrid se nakon poraza protiv Atletico Madrida vratio pobjedama u utakmici protiv Las Palmasa, koju je obilježio verbalni Carla Ancelottija i Viniciusa Juniora.

Iskusnom stručnjaku očito je dosta bahaćenja mlade brazilske zvijezde koja je zbog nedoličnog ponašanja postala omražena na svim španjolskim stadionima.

Prošle sezone netrpeljivost je prešla dopuštenu granicu, Vinicusa su počeli redovito rasistički vrijeđati na svim španjolskim stadionima što je postao društveni problem zbog kojega su intervenirale sve nogometne i državne institucije, oglasili su se UEFA i FIFA.

Ove sezone Vincius Junior prvu utakmicu sa novim brojem na leđima (7) odigrao je protiv Las Palmasa, dugo nije igrao zbog ozljede.

Protiv Las Palmasa igrao je samo 37 minuta, dovoljno da se odmah podignu tenzije.

Ovog puta Vinicus Junior verbalno se sukobio s Ancelottijem, trener Real Madrida nekoliko je puta rekao Brazilcu da bi se trebao drugačije pozicionirati na terenu, kamere u izravnom televizijskom prijenosu nisu uhvatile sve kadrove sukoba:

- Moramo igra otvorenije, rekao je između ostalog Ancelotti.

- Što želiš da napravim?, odgovorio je Brazilac.

Nastavila se rasprava na kraju koje je Ancelotti jasno gestikulirao Brazilcu da ne može igrati onako kako on hoće.

Nakon utakmice Ancelotti i Vinicius prošli su jedan kraj drugoga kao da su stranci, sve možete vidjeti  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.