Carlo Ancelotti otpisao četvoricu igrača, Luki Modriću treba vremena da se oporavi

Utorak, 17. siječnja 2023. 11:20 Napisao/la  SC

Ancelotti ima najviše mjesec dana za rekuperaciju momčadi, 21. veljače Real Madrid igra protiv Liverpoola u Ligi prvaka

Carlo Ancelotti otpisao četvoricu igrača, Luki Modriću treba vremena da se oporavi

Real Madrid doživio je teži poraz od Barcelone u Supercupu nego što sugerira rezultat (1:3), momčad Carla Ancelottija izgledala je energetski potpuno prazno.

Ancelotti je odmah odlučio podignuti tenzije, trener Real Madrida otpisao je četvoricu igrača, Odriozoli, Valleju, Diazu i Hazardu jasno je rečeno da pronađu nove klubove.

Drugi problem istaknula je Marca, u momčadi Real Madrida osjećaju se izravne posljedice Svjetskog prvenstva.

Carvajal, Rüdiger, Valverde, Modrić i Camavinga najviše su potrošeni, Mendy nije u najboljoj formu, u ovom razdoblju sezone Ancelotti može računati samo na Courtoisa, Benzemu, Kroosa, Rodryga i Militaa, koji su u optimalnoj formi.

- Modrić izgleda jako umorno. Njegovo Svjetsko prvenstvo bilo je naporno, jer Hrvatska je opet stigla gotovo do kraja, a on je u 37. godini pokazao da je čovjek. Protiv Barçe se vidjelo da pati i treba mu vremena kako bi se energetski obnovio, jer će njegova prisutnost biti vitalna za Real kada dođe odlučujući trenutak, piše u Marci.

Ancelotti ima najviše mjesec dana za rekuperaciju momčadi kroz utakmice LaLige, 21. veljače Real Madrid igra protiv Liverpoola u Ligi prvaka.

U Ligi prvaka nema mogućnosti za popravke.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.