Barcelona želi Nica Williamsa, Joan Laporta za manje novca nudi više zadovoljstva

Utorak, 09. srpnja 2024. 14:29 Napisao/la  SC
Nico Williams
Nico Williams

Joan Laporta javno je potvrdio interes Barcelone za Nica Williamsa!

Mladi napadač Athletica skrenuo je pažnju svjetske javnosti u dresu španjolske reprezentacije, 21-godišnji bočni napadač neočekivano se prometnuo u jednog od najboljih igrača na prvenstvu.

Laportina najava odmah je izazvala sumnje zbog ograničene platežne moći Barcelone, koja zbog financijskih problema ne može trošiti više nego što zarađuje.

Cijena se zna, Barcelona je navodno spremna platiti fiksnu odštetu od 58 mil. eura, ali to očito neće biti dovoljno!

Williamsa žele Liverpool, Chelsea, Bayern i PSG, koji su sigurno spremni platiti više od fiksne odštete.

Prema španjolskim medijima, Barcelona niti može, niti želi licitirati s cijenom.

Laporta igra na drugu kartu!

Na ovom prvenstvu španjolska reprezentacija postala je prepoznatljiva po dvojici mladih bočnih napadača, 16-godišnji Lamine Yamal i Nico Williams navodno su privatno nerazdvojni.

Williams se jako dobro slaže s Pedrijem i Ferranom, trojica igrača Barcelone trebali bi postati presudni razlog zbog kojega će Williams pristati igrati za manje novaca i više zadovoljstva.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.