Španjolski mediji: Kraljevima injekcija samopouzdanja, Barcelonina čarolija pomalo kopni!

Srijeda, 27. veljače 2013. 12:08 Napisao/la  SC

- Rezultat je realan. Odigrali smo sjajnu utakmicu i nismo dozvolili Barceloni da razvije svoju prepoznatljivu igru, objašnjava stoper Reala Sergio Ramos koji je posebno pohvalio junaka dvoboja Cristiana Ronalda

Španjolski mediji su nakon Realovog demoliranja Barcelone u Kupu Kralja jednoglasni: čarolija Barcelone pomalo kopni. Zajednička je ocjena kako će Katalonci bez većih problema obraniti prednost u prvenstvu, ali se svi slažu kako je kriza Barcelone sve očitija.

Iako ih već 2. ožujka očekuje novi El Clasico u svlačionici kraljeva trenutačno više razmišljaju o uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka na Old Traffordu. Injekcija samopouzdanja iz katalonske prijestolnice puno će značiti uoči važnog dvoboja u Manchesteru.

- Rezultat je realan. Odigrali smo sjajnu utakmicu i nismo dozvolili Barceloni da razvije svoju prepoznatljivu igru, objašnjava stoper Reala Sergio Ramos koji je posebno pohvalio junaka dvoboja Cristiana Ronalda.

- Za mene je Cristiano najbolji igrač svijeta, koji se uvijek ukaže u ovako velikim i značajnim utakmicama.

Privremeni trener Barcelone, Jordi Roura, bio je razumljivo razočaran ispadanjem svoje momčadi, nakon što je na Nou Camp donijela obečavajućih 1:1 iz Madrida.

- Nismo ovo očekivali. Čestitamo Realu na ulasku u finale. Sada se moramo podići i pripremiti za preostale utakmice u sezoni , kratak je bio Roura nakon utakmice.

Tablice omogućuje Sofascore