Bundesliga: Pogledajte kako je Kramarić donio Hoffenheimu bod protiv Bayerna

Subota, 15. travnja 2023. 17:05 Napisao/la  SC

Domaći kiks Bayerna nije iskoristila Borussia Dortmund, momčad hrvatskog trenera Edina Terzića dva je puta prokockala pobjedu kojom bi se na vrhu ljestvice poravnala s Bayernom

Andrej Kramarić
Andrej Kramarić

Andrej Kramarić donio je Hoffenheimu bod na gostovanju kod Bayerna u Muenchenu, hrvatski reprezentativac u 71. minuti savršeno je izveo slobodni udarac, vratar Sommer se protegao, vršcima prstiju dirao loptu, ali pogodak nije uspio spriječiti.

Kramarić je ovo deveti pogodak ove sezone, a Hoffenheimu četvrta utakmica bez poraza u nizu, nakon tri vezanih pobjeda i remi kod Bayerna veliki je uspjeh za momčad kojoj rezultati ove sezone nisu pratili ambicije.

Sjajan pogodak hrvatskog reprezentativca Bayernu možete pogledati OVDJE

Domaći kiks Bayerna nije iskoristila Borussia Dortmund, momčad hrvatskog trenera Edina Terzića dva je puta prokockala pobjedu kojom bi se na vrhu ljestvice poravnala s Bayernom.

Gosti su u 33. minuti vodili 2:0, šest minuta kasnije stekli su i brojčanu prednost na terenu, ali u ludoj utakmici to im ništa nije značilo.

Stuttgart je poravnao, u trećoj minuti sudačke nadoknade vremena činilo se da je pogotkom Giovannija Reyne sve riješeno u korist Borussije, ali onda je Silas četiri minute kasnije postavio konačni rezultat na radost domaćih navijača.

Borna Sosa odigrao je svih 90 minuta za Stuttgart, koji nastavlja grčevitu borbu za ostanak u Bundesligi.

Joško Gvardiol igrao je svih 90 minuta za Red Bull Leipzig, koji je na domaćem terenu svladao Augsburg za kojega je Dion Drena Beljo igrao do 61. minute.

Utakmice 28. kola: Koeln - Mainz 1:1 (Ljubičić 51/Ajorque 17), Bayern - Hoffenheim 1:1 (Pavard 17/Kramarić 71), RB Leipzig - Augsburg 3:2 (Kampl 10, Werner 32, 35/Maier 5, Vargas 82), Stuttgart - Borussia Dortmund 2:2 (Coulibaly 78, Vagonman 84, Silas 90+7/Haller 26, Malen 33, Reyna 90+3), Eintracht - Borussia (M) 1:1 (Kolo Muani 83/Hofman 13)

 

 

Tablice omogućuje Sofascore