PREKINULI AGONIJU

Niko Kovač dobio otkaz u Bayernu

Nedjelja, 03. studenog 2019. 21:21 Napisao/la  SC

Ispravna odluka kluba, kaže Kovač

Niko Kovač dobio otkaz u Bayernu

 

Niko Kovač više nije trener Bayerna.

Kovač nije preživio težak poraz (1:5) u Frankfurthu, čelnici bavarskog kluba odlučili su smijeniti hrvatskog stručnjaka nakon serije slabih rezultata koji su ekalirali porazom od momčadi kluba iz kojega je Kovač stigao u Bayern.

Niko Kovač stalno je radio pod snažnim pritiskom medija, teško je razmišljati pozitivno u atmosferi linča.

Iako se činilo da će čelnici kluba Kovaču dati još neko vrijeme da pokuša mobilizirati igrače, na kraju je netko ipak odlučio prekinuti agoniju.

Kovača su tijekom cijele prošle smijenjivali iako je na kraju sezone osvojio dvostruku krunu.

- Mislim da je ovo ispravna odluka kluba. Rezultati i način na koji smo igrali u posljednje vrijeme doveli su do ove odluke. Moj brat Robert i ja želimo zahvaliti Bayernu za ovih posljednjih 18 mjeseci. Za to vrijeme naša je momčad osvojila Bundesligu, Kup i Superkup. Bilo je to lijepo vrijeme, a klubu i ekipi želimo sve najbolje, kazao je Kovač.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.