Moyes u petak uzalud došao gledati Mandžukića, Beckenbauer potvrdio da Mario odlazi

Petak, 24. siječnja 2014. 19:12 Napisao/la  SC

Lewandowski sa svojim stilom daleko više odgovara filozofiji trenera Pepa Guardiole. S obzirom da ima mjesta samo za jednog pravog napadača, Robert je u prednosti, kaže Beckenbauer

Prema pisanju Daily Maila menadžer Manchester Uniteda David Moyes odlučio je u petak u Monchengladbachu uživo na djelu vidjeti Marija Mandžukića u utakmici između Borussije i Bayerna kojom se nastavilo prvenstvo u Bundesligi. Naravno da Moyes nije znao da će Mandžukić ostati u Munchenu, trener Pep Guardiola hrvatskog reprezentativca nije ni vodio na put zbog nediscipline na treninzima. Očito je došlo vrijeme rastanka.

Spekulacije da će Mandžukić na kraju sezone otići iz Bayerna dobile su službenu formu u izjavi Franza Beckenbauera, počasni predsjednik Bayerna ovako je odgovorio na pitanje hoće li Mandžukić otići:

- Zapravo da, vjerujem da bi se to moglo dogoditi. Lewandowski sa svojim stilom daleko više odgovara filozofiji trenera Pepa Guardiole. S obzirom da ima mjesta samo za jednog pravog napadača, Robert je u prednosti ispred Mandžukića, kaže Beckenbauer.

 

Nije tajna da se Guardiola i Mandžukić ne vole previše, hrvatskog reprezentativca u momčadi ne drži ni fantastična forma. Ove sezone Mandžukić je postigao 14 pogotka u 26 utakmica, ali je uočljivo da polako gubi stabilnost budući da nije standardan igrač. Guardiola mu jednostavno ne vjeruje!

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.