Hrvatski nogometaš Boris Vukčević u životnoj opasnosti nakon prometne nesreće u Njemačkoj

Petak, 28. rujna 2012. 19:51 Napisao/la  SC

Njemački mediji prenijeli su da se nesreća dogodila na autocesti kod Bammentala kada je Vukčević prešao na suprtonu stranu ceste i sudario se s kamionom

Boris Vukčević, nogometaš Hoffenheima i potencijalni hrvatski reprezentativac, doživio je tešku prometnu nesreću i liječnici se bore za njegov život u bolnici u Heidelbergu. Njemački mediji prenijeli su da se nesreća dogodila na autocesti kod Bammentala kada je Vukčević prešao na suprtonu stranu ceste i sudario se s kamionom. Hrvatsku nogometaš prebačen je u bolnicu i nalazi se u stanju umjetne kome.

Vukčević je rođen u Osijeku 1990. godine, a igrao je za mladu njemačku reprezentaciju. U redovima Hoffenheima igra četiri godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.