Bundesliga: Bayer pobijedio Augsburg, Chicharito dvostruki strijelac, Jedvaj odigrao cijelu utakmicu

Petak, 17. veljače 2017. 22:13 Napisao/la  SC

Utakmica 21. kola: Augsburg - Bayer Leverkusen 1:3

Bayer Leverkusen pobijedio je Augsburg u gostima u prvom susretu 21. kola

Bayer je utakmicu otvorio sa dvije velike prilike Haverta u 8. i Chicharita u 12. minuti, no obje je zaustavio vratar Hitz. Augsburg je mogao povesti preko Kooa no lopta je otišla pored desne stative. U 23. minuti Bayer dolazi u vodstvo.

Havertz je namjestio loptu, a Bellarabi ju poslao u mrežu. Vratar Hitz spasio je svoju mrežu deset minuta kasnije od nove opasnosti koju je stvorio Bellarabi.
Bayer vodstvo povećava u 41. minuti zahvaljujući pogotku Chicharita na asistenciju Bendera.

U nastavku Augsburg vrši pritisak želeći smanjiti prednost gostiju i to im uspjeva u 60. minuti. Kohr je primio loptu od Ja-Cheol Kooa i zabio po sredini gola za 1:2.

Domaće nade ugasio je Chicharito u 65. minuti kada je lobom prevario vratara Hitza i pogodio za 1:3.

Tin edvaj je odigrao svih 90 minuta za gostujuću momčad.

AUGSBURG: Hitz, Verhaegh, Janker, Hinteregger, Max, Kohr (88 Leitner), Baier, Teigl (71 Ji Dong-Won), Koo, Usami, Bobadilla

BAYER LEVERKUSEN: Leno, Henrichs, Jedvaj, Dragović, Wendell, Bellarabi, Bender (44 Aranguiz), Kampl, Brandt (60 Volland), Havertz, Chicharito (67 Baumgartlinger)

Utakmica 21. kola: Augsburg - Bayer Leverkusen 1:3 (Kohr 60/ Bellarabi 23, Chicharito 40, 65)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.