Bayern ponizio Schalke u Dohi, Mario Mandžukić postigao dva pogotka

Utorak, 08. siječnja 2013. 19:54 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Schalke - Bayern 0:5

 

Prijateljska utakmica

SCHALKE 04 - BAYERN 0:5

Strijelci: 0:1 Müller (10'), 0:2 Müller (20'-11m), 0:3 Mandžukić (33'), 0:4 Mandžukić (44'), 0:5 Gomez (63')

SCHALKE 04: Hildebrand - Ayhan, Höwedes, Matip, Fuchs - Neustädter, Holtby - Obasi, Pukki, Draxler - Marica

BAYERN: Starke - Lahm, van Buyten, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Martinez - Müller, Kroos, Ribery - Mandžukić

Njemački nogometni velikan Bayern deklasirao je Schalke rezultatom 5:0 u prijateljskom susretu u Dohi, a najbolji igrač utakmice bio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je postigao dva gola i izborio jedanaesterac. Sjajnu predstavu Mandžukić je otvorio u 10. minuti izborivši kazneni udarac kojeg je uspješno realizirao Muller. Isti je igrač deset minuta kasnije postigao i drugi gol za Bayern, a potom je Mandžukić u 33. i 43. minuti tresao mrežu momčadi iz Gelsenkirchena. Konačnih 5:0 postavio je Mario Gomez u 63. minuti.

Bayern je od samog početka u potpunosti kontrolirao susret, a gosti su jedinu prigodu imali i propustili u 76 minuti preko 17-godišnjeg Maxa Mayera. Samo deset dana prije nastavka Bundeslige momčad iz Gelsenkirchena pokazala je brojne slabosti dok u redovima lidera iz Munchena mogu biti presretni prikazanim.

Bavarci će prije početka drugog dijela Bundeslige imati još dvije pripremne utakmice, 12. siječnja u Baselu protiv istoimenog švicarskog prvoligaša, a dan kasnije protiv SpVgg Unterhachinga.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.