Andrej Kramarić u središtu pozornosti, bivšega napadača Rijeke sele u Munchen

Nedjelja, 19. svibnja 2024. 13:56 Napisao/la  SC

Bayern treba igrača koji može igrati sa ili umjesto Harryja Kanea, Andrej Kramarić idealni je izbor

Andrej Kramarić u središtu pozornosti, bivšega napadača Rijeke sele u Munchen

Andrej Kramarić odigrao je protiv Bayerna jednu od najboljih utakmice u dresu Hoffenheima, ostvario je hat-trick u drugom poluvremenu, u prvom je asistirao za prvi pogodak u velikoj pobjedi (4:2).

Njemački mediji odmah su Kramarića počeli seliti u Munchen, posebice nakon što je postao izvjestan odlazak Erica Choupa Motinga.

Kramarića su selili i Bayern prije dvije godine, bivši napadač Rijeke nije htio ni razgovarati o tome budući da ne bi igrao kraj Roberta Lewandovskog i Thomasa Mullera.

Muller sve više osjeća teret godina, Bayern treba igrača koji može igrati sa ili umjesto Harryja Kanea, 32-godišnji Kramarić idealni je izbor.

U ovom trenutku najvažnije je da Kramarić igra vrhunski prije EP-a u Njemačkoj gdje se osjeća kao kod kuće, nakon EP-a cijena bi mu mogla biti još viša.

Andrej Kramarić najbolji je i najskuplji igrač Rijeke u HNL-u, otišao je iz Rijeke u siječnju 2015. godine kao najbolji strijelac lige, postigao je u prvom dijelu sezone čak 21 pogodak!

Leicester je platio Kramarića ukupno 10 mil. eura što je najveći transfer u povijesti riječkog nogometa!

Kramarić je otišao u Leicester koji se borio za ostanak, a otišao je iz Leicestera koji je postao prvak na kraju sezone 2015/16.

Već je u siječnju 2016. godine kao posuđeni igrač počeo igrati za Hoffenheim, koji je na kraju sezone otkupio njegov ugovor za 11 mil. eura.

Kramarićev hat-trick možete vidjeti  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore