Unai Emery: Dinamo će igrati na pobjedu, moramo paziti na njihove kontranapade

Srijeda, 07. travnja 2021. 15:16 Napisao/la  Kristian Sirotich
Unai Emery
Unai Emery

Unai Emery je na konferenciji za novinare Villarreala nahvalio momčad Dinama, protiv koje će u četvrtak od 21 sat na Maksimiru odigrati prvu utakmicu četvrtfinala Europske lige.

- Poštujemo Dinamo koji nas sigurno dočekuje s puno samopouzdanja nakon izbacivanja Tottenhama, a izbacio ga je jer je velika momčad. Ima jako dobre igrače te je navikao pobjeđivati u svom prvenstvu, ali i u velikim utakmicama u Europi. Morat ćemo se prilagoditi njima, njihovoj igri, vidjet ćemo što će ponuditi. Vidjeli smo kako su dosad igrali u Europskoj ligi, pogledali smo karakteristike njihovih igrača, kolektivne i individualne. Dinamo će igrati na pobjedu od prve minute, posebno moramo paziti na protunapade jer Dinamovi igrači izlaze brzo, u tome se ističu, rekao je Emery.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.