UEFA odbacila optužbe Real Sociedada o pogodovanju Manchester Unitedu

Četvrtak, 11. veljače 2021. 16:21 Napisao/la  SC
Nogometaši Real Sociedada
Nogometaši Real Sociedada

Nakon što je UEFA objavila da će se prva utakmica osmine finala Europske lige između Real Sociedada i Manchester Uniteda igrati u Torinu umjesto u San Sebastianu, a u uzvrat na Old Traffordu iz baskijskog kluba optužili su krovnu nogometnu federaciju da favorizira momčad Olea Gunnara Solskjaera.

U španjolskom klubu odluku smatraju nepravednom jer Manchester United i dalje ima prednost domaćeg terena pa su zbog toga tražili da se i druga utakmica igra na neutralnom terenu.

UEFA je jučer odbacila prigovore Real Sociedada navodeći da je Manchester Unitedu zbog restrikcija vezanih uz pojavu novog soja virusa COVID-19 onemogućen ulazak u Španjolsku i da drugog rješenja, osim odigravanja utakmice na  neutralnom terenu, nije bilo.

UEFA je u svom odgovoru Real Sociedadu također naglasila da postoji ograničen vremenski okvir u kojemu se utakmica može odigrati i zbog toga nisu u mogućnosti mijenjati trenutačni format natjecanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.