Nećemo se protiv Rijeke unaprijed predavati, nemamo za to razloga. Idemo probati, pa što bude, rekao je McInnes
Matej Jelić, napadač Žiline kojeg je riječka publika prije dvije sezone imala prilike gledati na Kantridi u duelu s izabranicima Matjaža Keka postigao je tri pogotka u domaćoj pobjedi protiv sjevernoirskog Glentorana.
Uzvratni susret prvog pretkola: Lokomotiva - AUK Broughton 2:2 (prvi susret 3:1). Zagrebačka momčad ostvarila prvi europski prolaz, drugo pretkolo nosi oglede s grčkim PAOK-om trenera Igora Tudora
Četvrtak, 09. srpnja 2015. 20:40
Liga UEFA

Hajduk pregazio SIllamae u drugom dijelu

Uzvratni susret prvog pretkola: Hajduk - Sillamae Kalev 6:2 (prvi susret 1:1)
Ferencvaros je u Nizozemskoj kod Go Aheada odigrao 1:1, Vikingur je kod kuće izgubio od favoriziranog Rosenborga (0:2), a Sheriff je također na svom stadionu teško poražen od norveškog Odda (0:3).
Prvo pretkolo, prvi susret: AUK Broughton - Lokomotiva 1:3
Splićani će na gostovanje u Estoniju kod Sillamae Kaleva dok će momčad Ante Čačića prvi susret također igrati u gostima, i to protiv velškog prvogligaša AUK Broughton.
Srijeda, 27. svibnja 2015. 22:48
Liga UEFA

Sevilla obranila titulu pobjednika

Finale: Dnipro - Sevilla 2:3. Bacca presudio dvama pogocima 
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.