Rijeka ostala jedini hrvatski predstavnik u Europi, Cvitanović kaže da daje sve od sebe...

Četvrtak, 24. kolovoza 2017. 23:19 Napisao/la  SC

Neuspjeh je nakon 11 godina ostati bez Europe, ali treba podignuti glavu gore.Ja dajem sve od sebe, a ako to nije dovoljno..., kazao je trener Dinama Mario Cvitanović


Rijeka je jedini predstavnik hrvatskog nogometa u Europskoj ligi, aktualni hrvatski prvak u skupinu Europske lige plasirao se nakon ispadanja u play-offu Lige prvaka.

Tužna večer za hrvatski nogomet dogodila se u četvrtak, iz Europske lige ispala su sva tri hrvatska predstavnika.

Hajduk je očekivano ispao od momčadi Evertona za koju je pogodak na Poljudu postigao igrač (Sigurdsson) vrijedan 50 mil. eura, Osijek se dostojanstveno oprostio pobjedom u Beču, a Dinamo je ponovo razočarao...

Mario Cvitanović postao je prvi trener Dinama koji u posljednjih 11 sezona neće igrati europsku jesen:

- Bit ću iskren; srčaniji i borbeniji suparnik u ovih 180 minuta je prošao dalje. I na tome im čestitam. Premalo je u ovakvim susretima igrati dobro dva puta po 45 minuta. I to za plasman u Europsku ligu. I ja bih htio znati što se događalo u prvim poluvremenima u obje utakmice, nismo uspjeli protiv agresivnog suparnika. Imali smo previše pogrešaka, bili prestatični. Nismo se kretali bez lopte, niti dobivali duele. U drugom dijelu smo bili brži i jednostavniji, imali 3-4 prigode, ali nismo zabili. Ne vadim se na suđenje, ali sudac je u nekim situacijama podlegao pritisku. Neuspjeh je nakon 11 godina ostati bez Europe, ali treba podignuti glavu gore. Bez prave energije i koncentracije, kao i rada svih 90 minuta, ne možemo očekivati uspjeh. Ja dajem sve od sebe, a ako to nije dovoljno... to nije na meni, kazao je Cvitanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.