KRIZA U MILANU Vicenzo Montella otpustio dugogodišnjeg suradnika u stručnom stožeru

Srijeda, 27. rujna 2017. 14:27 Napisao/la  SC

Puno sam razmišljao o svemu, trener sam u velike momčadi i imam energije biti trener Milana, kazao je Montella predstavnicima medija prije utakmice protiv Rijeke

Vicenzo Montela
Vicenzo Montela

Vincenzo Montella priznao je da Milan proživljava teške trenutke uoči utakmice protiv Rijeke u četvrtak (21.05) na San Siru.

Na konferenciji za novinare održanoj u Milanellu trener Milana najmanje je odgovarao na pitanja o utakmici protiv Rijeke, nakon poraza (0:2) od Sampdorije pritisak na stručni stožer raste.

Prvi je stradao Emanuele Marra, Montella je u srijedu otkazao suradnju dogogodišnjem suradniku i specijalistu za fizičku pripremu igrača.

- Ne mogu reći ništa novo od onoga što sam rekao. Odrasli smo zajedno, ali ako nema suglasja oko vizije, rastanak je neminovan. Donio sam tešku odluku, on mi je kao brat, zna da ga volim i želim mu sve najbolje. Nisam imao problema  s njim, ali više nisam imao njegovu podršku, rekao je Montella.

Milan protiv Rijeke igra uoči utakmica u prvenstvu protiv Rome i Intera, nakon loše igre i poraza u Đenovi trener Milana ne može baš birati utakmice između  Europe i Italije.

- Prvu smo utakmicu ove sezone igrali u pretkolu Europske lige, ali smo protiv Sampdorije pokazali da smo mentalno pali. Nije lako igrače pripremati za utakmice svakih tri dana, većina njih nije naviknula na takav ritam. Zato je došlo do mentalnog pada, tvrdi Montella.

Nakon poraza u Đenovi Montella se sastao s čelnicima kluba:

- U Milanu želim iskazati svoju strast,    Mirabelli i Fassone me podržavaju u tome. Pomažu mi, klub je stabilan i jak. Ovo je teško razdoblje za nas, ali  siguran sam da ćemo se izvući iz ovoga. Ovo je korak prema daljnjem rastu. Puno sam razmišljao o svemu, trener sam u velike momčadi i imam energije biti trener Milana, smatra Montella.

Na utakmicu protiv Rijeke trener Milana nije trošio puno riječi:

- Bilo je nekih problema, ali željni smo u četvrtak odigrati pravu utakmicu. Rijeka je pragmatična i psihički stabilna momčad, moramo se postaviti čvrsto protiv njih, rekao je Montella.

Trener Milana već je najavio da će protiv Rijeke izostaviti nekoliko glavnih igrača koje odmara za utakmice protiv Rome i Intera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.