Možda Rijeka prisili danske novinare da dođu na presicu trenera Simona Rožmana

Srijeda, 30. rujna 2020. 22:12 Napisao/la  SC

Kako će Rožman igrati u četvrtak navečer u Danskoj vjerojatno jedino zanima trenera Kopenhagena, 52-godišnji Norvežanin Stale Solbakken sedmu sezonu vodi dansku momčad

Večernji trening na stadionu Parken
Večernji trening na stadionu Parken Foto: HNK Rijeka

Nogometaši Rijeke odradili su večernji trening na stadionu Parken u Kopenhagenu uoči utakmice play-offa Europske lige, koja se igra u četvrtak od 20 sati.

Inače, na modernom zdanju kapaciteta 38.000 gledatelja neće biti ni jednog gledatelja s plaćenom ulaznicom, što je svakako riječka prednost.

Sada su tek nogometaši Rijeke shvatili što je ove sezone značilo igrati europske utakmice na Rujevici.

Nema iznad stadiona Parken tako visokog brda s kojega bi ultrasi Kopenhagena mogli gledati utakmicu i bodriti svoju momčad kao što je Armada bodrila Rijeku protiv Kolosa unatoč prolomu oblaka.

Sudeći prema izjavama, igrači Rijeke u Kopenhagenu će igrati rastrećeno što je pretpostavka mogućeg iznenađenja.

A iznenađenja su u jednoj utakmici uvijek moguća bez obzira koliko su danski mediji uvjereni da će Kopenhagen igrati u skupini Europske lige.

Toliko su uvjereni da se u UEFA-terminu na zakazanoj presici trenera Rijeke nije pojavio ni jedan danski novinar!

Možda ih Rijeka prisili da nakon utakmice pohrle na presicu da bi čuli Simona Rožmana.

Kako će Rožman igrati u četvrtak navečer u Danskoj vjerojatno jedino zanima trenera Kopenhagena, 52-godišnji Norvežanin Stale Solbakken ništa nije dobio s time što je gledao utakmicu između Rijeke i Kolosa na Rujevici.

Solbakken je bivši trener premijerligaša Wolvesa i bundeligaša Kolna, koji već sedmu sezonu vodi Kopenhagen.

Igrao je u tom razdoblju protiv puno težih protivnika od Rijeke, koje je sigurno lakše skautirao prije utakmice.

Kod Rožmana je jedino sigurno da Rijeka neće igrati isto kao protiv Kolosa, posebice ako uvaži potrebu da mora ubrzati igru u kontrama.

Kopenhagen jest favorit, ali ne toliki koliko misle danski novinari ako riječka obrana bude na razini utakmice protiv Kolosa.

Fotogalerija HNK Rijeka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.