HAJDUK - EVERTON Hamza Barry: Everton je protiv Manchester Cityja izgledao umorno

Srijeda, 23. kolovoza 2017. 10:13 Napisao/la  Ivan Jelić

U drugom poluvremenu dvoboja na Goodison parku pokazali smo da se možemo ravnopravno nositi sa njima, kaže Barry


Hamza Barry bio je ponajbolji igrač Hajduka u prvoj utakmici play-offa protiv Evertona, koja je odigrana na Goodison Parku, a koju su domaćini dobili rezultatom 2:0.

Pred uzvratni dvoboj koji će se odigrati u rasprodanom Poljudu, vezista bijelih optimistički je raspoložen:

- Priželjkujem vrlo dobar ulazak u utakmicu i naš gol u prvom poluvremenu. Mislim da će to biti pravi spektakl u kojemu je sve moguće.

Barry nam je prenio raspoloženje iz svlačionice bijelih:

- Cijela momčad smatra da možemo proći Everton. Bit će teško, ali učinit ćemo sve da se plasiramo u skupinu Europske lige. U drugom poluvremenu dvoboja na Goodison parku pokazali smo da se možemo ravnopravno nositi sa njima. Šteta je što nismo zabili barem jedan gol, vratar Pickford bio je najbolji igrač Evertona. Nadam se da neće tako biti uspješan i na Poljudu.

 Gledao je Hajdukov Zambijac prvenstveni sraz Manchester Cityja i Evertona koji je završio rezultatom (1:1) iako je Hajdukov suparnik imao vodstvo od 1:0 i igrače više malo manje od sat vremena:
 
- Utakmica je bila jako zanimljiva. Everton je u prvom poluvremenu izgledao dobro, ali je City ukupno gledano bolja momčad. Iako su domaćini imali igrača manje, u drugom dijelu prislili su goste da se brane. Činilo mi se kao da je Everton u drugom dijelu susreta izgledao umorno.

Na kraju je Barry još je ponovio svoj optimiza,:

- Uz podršku Torcide, prepunog Poljuda vjerujem da možemo preskočiti Everton!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.