Europska liga: Marko Livaja dvostruki strijelac u remiju AEK-a i Austrije

Četvrtak, 28. rujna 2017. 23:10 Napisao/la  SC
Marko Livaja (AEK)
Marko Livaja (AEK)

Europska liga – 2. kolo

Od prve minute AEK je zagospodario terenom i stvarao šanse pred golom gostiju iz Beča.

Kanonada na gol Austrije se isplatila u 28. minuti kada je odbijanac u šesnaestercu u mrežu zakucao Marko Livaja iz zaleđa.

Austria je pred kraj poluvremena došla do zraka i u par navrata zaprijetila domaćem golu.

U 43. minuti Felipe Pires je proigrao Cristopha Monscheina koji je plasirao loptu pored nemoćnog vratara Anestisa za izjednačenje 1:1.

Austria je povela na samom početku drugog dijela preko Tajouria.

Konačnih 2:2 postavio je ponovo Marko Livaja u 90. minuti, nakon što je primio idealnu loptu u kaznenom prostoru i iz blizine postigao pogodak.

AEK: Anestis, Bakakis, Vranješ, Ajdarević (53 Galanopoulos), Christodoulopoulos, Livaja, Araujo, Galo, Ćosić (23 Tzanetopoulos, 80 Bakasetas), Johansson, Mantalos

Austria: Pentz, Mohammed, Tajouri-Shradi, Abdullahi (59 Prokop), Monschein (70 Friesenbichler), Serbest, Klein, De Paula (90+1 Lee), Holzhauser, Martschinko, Pires

Skupina D: AEK – Austria 2:2 (Livaja 28, 90/Monschein 43, Tajouri 49)

Poredak: Milan 6, AEK 4, Austria 1, Rijeka 0

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.