Europska liga: Dinamo jedva izbjegao poraz, Henriquez u 95. minuti izjednačio

Četvrtak, 17. kolovoza 2017. 20:58 Napisao/la  SC

Prva utakmica play-offa Europske lige: Dinamo - Skenderbeu 1:1. Albancima poništen regularan pogodak

Dinamo je u 95. minuti izbjegao poraz od Skenderbeua u prvoj utakmici play-offa Europske lige odigranoj na Maksimiru.

Albanci su u prvom dijelu ostavili bolji dojam, postignuli su jedan pogodak, jedan pogodak neopravdano im je poništen zbog zaleđa.

U 37. minuti Gavazaj je sjajno podvalio loptu iza leđna Dinamove obrane,  Latifi je istrčao pred Livakovića, koji je prvi put uspio dohvatiti loptu, ali je Lafiti odbijenu loptu poslao u mrežu - 0:1

U drugom dijelu Dinamo je podignuo ritam igre, stalno su domaći igrači pritiskali, stvorili nekoliko izglednih prilika i uspjeli izjednačiti u sudačkoj nadoknadi.

Henriquez je u gužvi stigao na loptu ispred vratara Shehija, koji je skrenuo loptu, ali nedovoljno da spriječi pogodak - 1:1.

DINAMO: Livaković, Stojanović, Sigali, Benković, Lecjaks, Moro, Doumbia (81 Fiolić), Gojak, Ćorić (36 Pavičić), Fernandes, Hodžić (77 Henriquez)

SKENDERBEU: Shehi, Vangjeli, Radas, Lilaj, Mici, Osmani (69 James), Jashanica, Nimaga, Gavazaj (81 Muzaka), Sowe (88 Dita), Latifi

Prva utakmica play-offa Europske lige: Dinamo - Skenderbeu 1:1 (Henriquez 90+5/Lafiti 37)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.