Pep Guardiola nije se mogao sjetiti imena jedinog igrača Dinama kojega poznaje

Ponedjeljak, 30. rujna 2019. 20:03 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Pep Guardiola nije se mogao sjetiti imena jedinog igrača kojega poznaje, kao što je rekao na presici.

Riječ je o Olmu, nekadašnjim igračem Barcelone i U-21 španjolskom reprezentativcu kojemu španjolski stručnjak na klupi Manchester Cityja i bivši trener Barcelone ne zna ime.

Ali zato je znao puno o Olmu kao igraču, pohvalio je njegovu hrabrost da iz Barcelone ode u Hrvatsku.

Guardiola očigledno niti zna previše o Dinamu, niti ga zanima previše Dinamo s igrom kojega su se bavili njegovi suradnici.

- Dinamo je protiv Atalante igrao s petoricom otraga i zabio čak četiri gola. To je jako agresivna momčad, pogotovo jaka u veznom redu i uz to odlični u kontrama. Nama je dovoljno veliko upozorenje to što su pobijedili Atalantu koja je bila treća u Italiji i prošle i to mjesto drži i ove sezone. Moji igrači još ne znaju ništa o Dinamu, danas ćemo ih gledati i dobro se pripremiti, najavio je Guardiola.

- Ljudi s Balkana su nevjerojatno sportaši! Poginu na terenu u svakom sportu, košarci, nogometu, čak i u tenisu. Nevjerojatno ste talentirani. Hrvatska je imala velikih igrača i prije, poput Bobana i Šukera, a danas imate Rakitića, Modrića, i sve su to sjajni igrači, rekao je Guardiola.

A koliko je domaće novinare zanimao Dinamo ukazuje podatak da ni jedan nije postavio ni jedno pitanje vezano za Dinamo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.