LIGA PRVAKA Jose Mourinho u paklu Istanbula kreće s Lukom Modrićem u glavnoj roli

Utorak, 09. travnja 2013. 13:19 Napisao/la  SC

"Dodati loptu Modriću. To je plan za Türk Telekom Arenu", donosi uoči uzvrata španjolska Marca. U drugome dvoboju  Borussia (D) protiv Malage brani 0:0, a svaki će igrač njemačkog prvaka dobiti  100 tisuća eura u slučaju plasmana u polufinale

Večeras će biti poznata prva dva četvrtfinalista Lige prvaka. Madridski Real u paklu Türk Telekom Arene brani 3:0 protiv Galatasaraya, dok je puno više nepoznanica ostalo u dvoboju između Borussije Dortmund i Málage (0:0). U Istanbulu bi jedna od naslovnih uloga mogla pripasti hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću, koji će zbog suspenzije Xabija Alonsa gotovo sigurno krenuti od prve minute.

"Dodati loptu Modriću. To je plan za Türk Telekom Arenu", donosi uoči uzvrata španjolska Marca. Taj scenarij sugerira i posljednji trening kraljeva na stadionu Bešiktaša (Inon). Naime, Jose Mourinho je momčad podijelio u dvije skupine po sedam igrača, dok je Modrić igrao za obje momčadi kada su bile u posjedu lopte.

- Prepuni smo samopouzdanja, najbolju formu dostigli smo i pravi ritam uhvatili upravo sada kad slijedi odluka u Ligi prvaka. Svi smo spremni, koga god trener odabere ne može pogriješiti, najavljuje Cristiano Ronaldo.

Parovi
Danas (20.45): Borussia Dortmund - Malaga
Galatasaray - Real Madrid

Puno više neizvjesnosti očekuje se u Dortmundu. Borussia je iz Malage donijela varljivih 0:0 koje će pokušati pretvoriti u polufinale na svojem Signal Iduna Parku. U redovima prošlogodišnjeg njemačkog prvaka motiva ne nedostaje, a dodatnu financijsko-motivacijsku injekciju predstavlja 100 tisuća eura za svakog igrača u slučaju plasmana među četiri najbolje momčadi Staroga kontinenta.

- Polufinale bi bilo izvanredno postignuće. Mislim da su novčane nagrade sasvim prikladne za eventualni uspjeh, objašnjava čelni čovjek momčadi iz Dortmunda Hans-Joachim Watzke.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.