Liga prvaka: Roberto Mancini prijeti Joseu Mourinhu, Carlo Ancelotti misli na El Clasico

Utorak, 18. ožujka 2014. 16:39 Napisao/la  SC

Liga prvaka, uzvratne utakmice osimine finala, utorak (20.45): Real Madrid - Schalke (6:1), Chelsea - Galatasaray (1:1)

Real Madrid u večerašnjoj utakmici Lige prvaka protiv Schalkea igra revijalnu utakmicu budući da je prednost (6:1) iz prve utakmice osmine finala nedostižna. U svlačionici madridskog kluba više se govori o El Clasicu, koji se igra idućeg vikenda, nego o Ligi prvaka. Trener Carlo Ancelotti sigurno će kalkulirati sa sastavom budući da će glavne igrače odmarati za utakmicu protiv Barcelone.

Uzvratna utakmice osmine finala između Chelsea i Galatasaraya ima sasvim drugačiji naboj. Neodlučen rezultat (1:1) iz Istanbula jamči zanimljiv uzvrat, Didier Drogba vraća se na Stamford Bridge gdje ga čeka veliki štovatelj Jose Mourinho. Drogba i Mourinho javno se vole, što se ni moglo reći za Mourinha i trenera Galatasaraya Roberta Mancinija.

Njihove antipatije traju od razdoblja kada je Mourinho preuzeo od Mancinija Inter s kojim je osvojio naslov europskog prvaka. Naravno, Mancini je izjavio da je Mourinho samo naplatio njegov rad. Mourinho mu nije ostao dužan, izjavivši da Mancini nije ni radio s većinom igrača Intera koji su postali europski prvaci.

Prije utakmice u Istanbulu sreli smo se i kratko pozdravili. Mislim da Mourinho uopće ne želi imati prijatelje u nogometu ili je to način na koji se predstavlja, rekao je Mancini.

Chelsea u ovom trenutku slovi kao jedini engleski klub, koji ima realne šanse ostvaritt plasman u četvrrtfinale. Manchester United mora nadoknaditi 0:2 protiv Olympiacosa u što malo tko vjeruje.

Liga prvaka, uzvratne utakmice osimine finala, utorak (20.45): Real Madrid - Schalke (6:1), Chelsea - Galatasaray (1:1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.