Koeman hvali Ter Stegena i ljuti se na igrače: Barcelona mora igrati bolje bez lopte!

Četvrtak, 05. studenog 2020. 10:15 Napisao/la  SC
Ronald Koeman
Ronald Koeman

Da je Marc-Andre ter Stegen jako nedostajao Barceloni vidjelo se i u srijedu na Camp Nouu u utakmci 3. kola G skupine Lige prvaka protiv kijevskog Dinama.

Iako je protiv desetkovane ukrajinske momčadi Ronald Koeman na travnjak poslao gotovo najbolju postavu koju je mogao poslati Ter Stegen je na kraju bio u glavnoj ulozi.

Obrane sjajnog njemačkog vratara, kojemu je utakmica u srijedu bila prva za Barcelonu ove sezone, osigurale su Kataloncima pobjedu.

- Mi moramo razgovarati o tome kako se popraviti,  zaključio je Marc-Andre ter Stegen po završetku utakmice u kojoj je s nekoliko sjajnih intervencija još jednom dokazao zašto je jedan od najboljih vratara današnjice.

- Dobro smo krenuli u utakmicu, imali smo odličnih prilika, ali smo na kraju ipak patili. A to nam se ne bi smjelo dešavati. Zbog toga je naša igra postala nervoznija. Dobro smo krenuli, a onda su počela natezanja, dodao je vratar koji je nedavno obnovio ugovor s Barcelonom.

- U početku su pregovori išli malo teže, što je sasvim normalno, ali niti u jednom trenutku nisam pomislio na odlazak. Znao sam da ćemo se dogovoriti i da ćemo nastaviti zajedno, zaključio je Ter Stegen.

I izjava Ronalda Koemana dovoljno govori o tome kako je doživio Ter Stegenov nastup protiv Dinama.

- Moramo popraviti igru bez lopte, to nam je bilo jako loše. Hvala Marc-Andre ter Stegen!

Kratko i jasno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.