Jose Mourinho: Preko ovog preokreta velikim slovima ispisano je Jürgen!

Srijeda, 08. svibnja 2019. 13:59 Napisao/la  SC
Mourinho i Klopp
Mourinho i Klopp

 

Jose Mourinho ovako je prokomentirao pobjedu Liverpoola (4:0) protiv Barcelone:

- Nisam to očekivao. Govorio sam da ništa nije nemoguće, ali ne bih stavio ni cent na Liverpool. Za mene je preko ovog preokreta velikim slovima ispisano 'Jürgen'. Nije tu bila stvar taktike ili filozofije, nego srca i duše i odnosa koji je on stvorio među tim igračima. Moglo im se dogoditi da ovu fantastičnu sezonu završe bez ijednog trofeja, a sad su korak od naslova europskih prvaka. Jürgen to zaslužuje jer ovo je odraz njegove osobnosti i stava. On nije tip koji kuka jer mu je neki igrač ozlijeđen ili momčad umorna, rekao je Mourinho.

 Portugalski stručnjak ovako je opisao reakciju Barcelone uoči četvrtog pogotka:

- Da onakav gol vidite u utakmicama U-14 i U-15 rekli biste: Djeca su zaspala, nemaju mentalitet da bi igrala nogomet, moraju naučiti osnove! Ali mi pričamo o najboljim igračima na svijetu što najbolje ukazuje kakvo je bilo njihovo mentalno stanje, rekao je Mourinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.