Ivan Rakitić: Činilo se da svaki put kad dođu do kaznenog prostora dobiju penal

Utorak, 14. rujna 2021. 23:50 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Ivan Rakitić bio je jedini strijelac za Sevillu u utakmici protiv Salzburga (1:1), bivši hrvatski reprezentativac pogodak je postigao iz jednog od čak četiri kaznena udarca dosuđenih u prvom dijelu utakmice:

- Ovo je bila jako neobična utakmica. Tri jedanaesterca dosuđena su u korist suparnika, imali smo igrača manje 40 minuta... Moramo biti zadovoljni bodom u takvoj situaciji. Čak smo bili bliži drugom golu od njih. Nedopustivo je napraviti tri penala u Ligi prvaka. Dobro smo otvorili utakmicu, a onda su oni došli do jednog penala, pa drugog... Treći je već bio za umrijeti od smijeha! Danas smo srušili rekord! Četiri penala u 36 minuta, nikad se to nije dogodilo. Teško je objasniti što se dogodilo. Činilo se da svaki put kad dođu do kaznenog prostora dobiju jedanaesterac, kazao je Rakitić.

Luka Sučić postigao je pogodak iz penala za Salzburg, jednog nije iskoristio isto kao Adeyemi.

Od 50. minute Sevilla je igrala bez isključenog En Nesryja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.