TRENER INTERA OGORČEN

Skomini na grbu piše Respekt

Četvrtak, 03. listopada 2019. 10:26 Napisao/la  SC

Conte optužio Slovenca za pristranost

Skomina i Conte
Skomina i Conte

 Antonio Conte doživio je prvi poraz ove sezone, u sukrivca za poraz pronašao je u slovenskom sucu Damru Skomini.

Inter je u 2. kolu Lige prvaka poražen (1:2) na Camp Nou,u drugom poluvremenu Bacelona je dvama pogocima Luisa Suareza preokrenula rezultat.

- Prvo i osnovno: nema alibija za moje igrače. Morali smo utakmicu riješiti ranije, imali smo tri zicera, a to se na Nou Campu mora zabiti ako ne želiš otići poražen. Dakle, nema zadovoljstva zbog sat vremena odlične igre nego se kući vraćamo ljuti jer smo Inter, a izgubili smo utakmicu. No ja sam ljut i zbog suđenja. Skomina mi je, kad mi je pokazao žuti karton, rekao 'Nastavi tako i isključit ću te'. Na grbu mu piše Respekt, a nije ga pokazao prema Interu! Jesam, ogorčen sam jer to nije neki prosječni sudac nego čovjek koji je sudio zadnje finale Lige prvaka, a u Barceloni je donio mnoge odluke za koje je cijeli svijet vidio da nisu bile poštene. Taj respekt o kojem se s pravom toliko priča... To mora biti dvosmjerno, a on ga prema Interu nije pokazao, tvrdi Conte.

Inter je u prvom dijelu igrao puno bolje od Barcelone, postigao je pogodak i stvorio nekoliko situacija u kojima je nedostajao samo završni potez.

Sezona se zahuktava, Inter u nedjelju igrao derbi 7. kola protiv Juventusa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.