Kvalifikacije za SP: Čile pobijedio Brazil, Argentina izgubila utakmicu i Aguera

Petak, 09. listopada 2015. 14:33 Napisao/la  SC

Rezultati: Čile - Brazil 2:0, Argentina - Ekvador 0:2


Reprezentacije Brazila i Argentine doživjele su poraze na startu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

U Buenos Airesu Argentina je izgubila od Ekvadora sa 0-2. Messi nije igrao zbog ozljede, a Argentina je ostala bez Sergia Aguera, koji je zbog ozljede morao napustiti teren već u 24. minuti i neće moći igrati u utorak protiv Paragvaja.

Čile je kod kuće, u Santiagu, svladao Brazil 2:0. Nakon što je Čile ove godine osvojio Copa Americu, upisao je prvu pobjedu protiv Brazila u posljednjih 15 godina. Brazilci su igrali bez kažnjenog Neymara, koji je na Copi zaradio četri utakmice kazne, te ga neće biti ni u sljedećem kvalifikacijskom susretu protiv Venezuele.


Urugvaj je uspješno apsolvirao teško gostovanje na velikoj nadmorskoj visini u La Pazu, pobijedivši Boliviju 2-0. Urugvaj je igrao bez dvojice najboljih igrača, kažnjenih Luisa Suareza i Edinsona Cavanija.

U utorak, u 2. kolu kvalifikacija, sastaju se Ekvador - Bolivija, Urugvaj - Kolumbija, Paragvaj - Argentina, Brazil - Venecuela, te Peru - Čile.

Rezultati:
Bolivija - Urugvaj 0-2 (Martín Cáceres 10, Diego Godín 69)
Kolumbija - Peru 2-0 (Teófilo Gutiérrez 36, Edwin Cardona 90)
Venezuela - Paragvaj 0-1 (Derlis González 85)
Čile - Brazil 2-0 (Eduardo Vargas 72, Alexis Sánchez 90)
Argentina - Ekvador 0-2 (Frickson Erazo 80, Felipe Caicedo 83)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.