Florentino Perez smatra da se Rafa Benitez svojom debljinom ne uklapa u estetsku sliku Reala

Nedjelja, 21. lipnja 2015. 15:00 Napisao/la  SC

Benitezu je ozbiljno savjetovano da hitno ode na dijetu i kako ga protivnički navijači ne bi izvrgavali ruglu zbog prekomjerne težine

Rafael Benitez nije naišao na topao doček u svom klubu i gradu gdje se vratio nakon odiseje od Valencije, preko Liverpoola do Napolija.

Prvo je prema svim ispitivanjima navijačkog mišljenja ispao omražen kao novi trener Reala, zatim je u javnost isplivalo ono što se ionako zna; da je uvijek u sukobu sa zvijezdama momčadi, kojih naravno u Realu ne fali.

Najnovija kritika koju je dobio dolazi iz vrha kluba, jer kako saznaje As, predsjednik Perez, kojem je forma često bitnija od sadržaja, zabrinut je da se novi trener svojom debljinom nikako ne uklapa u idealnu estetsku sliku koju Real želi zadržati u javnosti i da takvim nepriličnim izgledom narušava imidž kluba.

Benitezu je ozbiljno savjetovano da hitno ode na dijetu i kako ga protivnički navijači ne bi izvrgavali ruglu zbog prekomjerne težine, jer ljubitelji engleskog nogometa sjećaju se rugalice koju su mu spjevali navijači Manchester Uniteda i u kojoj je Rafa bio "debeli španjolski konobar":

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.