Eric Cantona uhićen u Londonu zbog fizičkog nasrtaja na nepoznatog muškarca

Četvrtak, 13. ožujka 2014. 19:36 Napisao/la  SC

Alex Ferguson nekoliko je puta istaknuo da je Cantona najbolji igrač kojega je trenirao

Eric Cantona (47) priveden je u Londonu zbog fizičkog napada na jednog čovjeka, piše The Telegraph. Poznati francuski nogometaš i legenda Manchester Uniteda poznat je fizičkim sukobima, u trajnom sjećanju ostaje njegov brutalni nasrtaj u stilu majstora borilačkih vještina na jednog gledatelja tijekom utakmice.

Alex Ferguson nekoliko je puta istaknuo da je Cantona najbolji igrač kojega je trenirao, od toga nema većeg komplimenta. U Manchester Unitedu uživa status ikone, smatraju ga jednim od najboljih klupskih igrača svih vremena. Cantona je igrao i za Leeds United, Auxerre, Marseille, Bordeaux i Montpellier, bio je i trener francuske reprezentacije u nogometu na pijesku, a uspješno se bavio glumom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.