Emir Spahić otišao u Panathinaikos umjesto Gordona Schildenfelda

Srijeda, 24. lipnja 2015. 17:17 Napisao/la  SC

Spahić je određeno vrijeme bio u ozbiljnim kombinacijama Dinama, ponuda Zdravka Mamića bila je aktualna sve dok Schildenfeld nije dogovorio povratak u Maksimir

Emir Spahić prema svemu sudeći novi je igrač Panathinaikosa, koji je nesuđenog stopera Dinama doveo umjesto novog stopera Dinama Gordon Schildenfelda. Naime, Spahić je određeno vrijeme bio u ozbiljnim kombinacijama Dinama, ponuda Zdravka Mamića bila je aktualna sve dok Schildenfeld nije dogovorio povratak u Maksimir. Sada je jasno zašto se otvorilo mjesto stopera u momčadi Panathinaikosa.

Spahić je u travnju dobio izvanredni otkaz u Leverkusenu zbog tučnjave s redarima na stadionu apotekara nakon utakmice protiv Bayerna u njemačkom kupu. Iako je u tom trenutku slovio kao jedan od najboljih stopera Bundeslige, Leverkusen nije imao milosti.

Odmah je dobio nekoliko zanimljivih ponuda među kojima je bila i Dinamova, ali je reprezentativac BiH rođen u Dubrovniku na kraju odlučio igrati zajedno s Mladenom Petrićem i Danijelom Pranjićem. Spahić je nekada igrao u šampionskoj momčadi Zagreba, zatim je igrao za Shinnik, Torpedo, Lokomotiv, Montpellier, Sevillu, Anži i Leverkusen.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.