Danijel Subašić: Nadam se da će Zadar nastaviti rasti bez ičije strahovlade

Četvrtak, 16. ožujka 2017. 23:27 Napisao/la  SC

Princ često navrati u svlačionicu, ali ovoga puta bilo je baš veselo, slavili smo svi skupa. Ne ulazi se u četvrtfinale Lige prvaka svaki dan, kaže vratar Monaca potekao u Zadru


Danijel Subašić bio je jedan od najboljih igrača Monaca u uvratu (3:1) protiv Manchester Cityja, koji je u drugom dijelu stvorio niz izglednih prilika. Subašić je skinuo barem tri zicera:

- Znao sam da svakome možemo zabiti 2, 3 gola, samo je bilo pitanje hoćemo li se uspjeti obraniti. Ovoga puta nam je pošlo za rukom i plasirali smo se u četvrtfinale. Svejedno je koga ćemo izvući u ždrijebu, uopće mi nije važno. Svakome možemo uvaliti 2, 3 gola, pa neka drugi misle o nama, ne mi o njima. Mladi smo, kvalitetni, puno zabijamo i što je najvažnije, nemamo pritiska. Nekad iskoči Mbappe, nekad Bakayoko, Lemar, Silva, Fabinho, kaže Subašić koji je na društvenim mrežama podijelio slike slavlja sa princom Albertom i predsjednik Dmitrijem Ribolovljevim...

- Princ često navrati u svlačionicu, ali ovoga puta bilo je baš veselo, slavili smo svi skupa. Ne ulazi se u četvrtfinale Lige prvaka svaki dan. Iako, Liga prvaka nije naš primarni cilj, bit će što bude, naš primarni cilj je osvajanje naslova prvaka. Bole me zglob i Ahilova tetiva, nisam mogao pošteno ni loptu ispucati, neke su završile i u autu. Nadam se da će uskoro biti bolje... Ali koga briga  za bolove u nozi, kaže Subašić, koji je opet nosio majicu s likom preminulog Hrvoja Ćustića.

- On će zauvijek biti na mojoj majici i u mom srcu. Svakodnevno se čujem s njegovim bratom Domagojem i ocem Svetkom, koji je kao sportski direktor preuzeo brigu o Zadru, pokušava očistiti sve loše što se događalo i unijeti novu energiju. Nadam se da će ga navijači prepoznati i da će klub, kao i grad nastaviti skupa rasti bez ičije 'strahovlade', aludirao je Subašić na  vladavinu Rena Sinovčića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.