Ćirine teške optužbe: Da me dvojica igrača nisu prodala, BiH bi se plasirala na SP 2010. godine

Subota, 18. travnja 2015. 14:28 Napisao  I. V.

Do Portugala sam bio siguran da sam mangup, ali sam poslije toga shvatio da nisam. Jer, da sam bio mangup, mi bismo prošli. Dvojica igrača mi ne bi igrali i mi bismo bili na Svjetskom prvenstvu, tvrdi Blažević

Miroslav Ćiro Blažević iznio je u razgovoru za Avazov sport teške optužbe kada je govorio o razlozima zbog koji se s reprezentacijom BiH nije uspio plasirati na Svjetsko prvenstvo 2010. Reprezentacija BiH igrala je u doigravanju protiv jakoga Portugala, u Lisabonu i Zenici Portugalvi su pobijedili identičnim rezultatom 1:0. Treba podsjediti da su obje utakmice igrali bez Cristiana Ronalda.

- Prodali me! Niko to ne vjeruje, ali ja to znam. Nije više ni važno. Da li se sjećam? Sjećam i sjećat ću se čitav život. Do Portugala sam bio siguran da sam mangup, ali sam poslije toga shvatio da nisam. Jer, da sam bio mangup, mi bismo prošli. Dvojica igrača mi ne bi igrali i mi bismo bili na Svjetskom prvenstvu. Umrijet ću i neću to prežaliti, tvrdi Blažević.

Jasno, Ćiro nije htio imenivati dvojicu igrača koji su ga "prodali". Poznato je da je ranije Ćiro optuživao Zvjezdana Misimovića da je navodno izmislio da ne bi igrao u baražu s Portugalcima...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.