Bekim Balaj: Ja sam uvijek na raspolaganju, a koliko ću biti na terenu zavisi od izbornika

Petak, 09. listopada 2015. 13:38 Napisao/la  SC

Pred nama je poslednja prilika, neće biti lako s obzirom da smo doživjeli težak poraz, kaže Balaj

Bekim Balaj predvodio je napada albanske reprezentacije u utakmici protiv Srbije. Albanija je doživjela poraz (0:2) kojim je zakomplicirala situaciju utoliko koliko mora u gostima pobijediti Armeniju da bi se izravno plasirala na EP:

- Mislim da ćemo pobijediti u posljednjoj utakmici kvalifikacija i da ćemo se kvalificirati na EP. Pred nama je poslednja prilika, neće biti lako s obzirom da smo doživjeli težak poraz. Primili smo dva gola u sudačkoj nadoknadi, to se nije smjelo dogoditi. Ovo nije dobar trenutak za nas, ali imao potencijala i želimo pobjedu, rekao je Balaj.

Napadač Rijeke odigrao je 70 minuta, nakon čega je izašao:

- Ja sam uvijek na raspolaganju reprezentaciji, a koliko ću biti na terenu zavisi od izbornika. Ne želim govoriti o tome, okrećemo se sljedećoj utakmici, zaključuje Balaj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.