WALES - HRVATSKA Ivan Perišić: Ima nas 20, vjerujem da treba promijeniti pokojeg igrača

Subota, 12. listopada 2019. 20:44 Napisao/la  SC
Ivan Perišić
Ivan Perišić

Ivan Perišić vjeruje u pobjedu Hrvatske te plasman na Euro u Walesu u nedjelju.

- U Osijeku je bilo teško, ali pobijedili smo. U toj utakmici smo vidjeli neke stvari na koje ćemo morati pripaziti. Vjerujem da ćemo već sutra riješiti plasman na Euro. Utakmica protiv Azerbajdžana je bila opomena. Kao i utakmica protiv Slovačke u kojoj smo se istrošili. Pričali smo već o tome. Ima nas 20 koji zaslužuju igrati i vjerujem da treba malo promijeniti pokojeg igrača, jer u ovako kratkom periodu igrači ne mogu izdržati po 90 minuta u takvom tempu, smatra Perišić.

Ryan Giggs i Gareth Bale Hrvatsku su istaknuli kao favorita susreta.

- Cijenimo to što takve dvije veličine govore o nama. To znači da smo dobri. Mi smo Hrvatska, imamo vrhunske igrače i svaku utakmicu želimo ići na pobjedu. Znamo naš mentalitet. Kada kalkuliramo, uvijek završi loše. Sutra idemo po pobjedu i plasman na Europsko prvenstvo, zaključio je Perišić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.