LUKA MODRIĆ PORUČIO

HNS se ne može skrivati iz igrača

Srijeda, 16. listopada 2019. 22:08 Napisao/la  SC

U igri skivača brzo će sve biti poznato

Luka Modrić
Luka Modrić

 Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje!

Ovako je Luka Modrić prokomentirao današnje priopćenje HNS-a kojim je službeno potvrđeno da će se utakmica između Hrvatska i Slovačke 16. studenog igrati na Rujevici.

HNS je u priopćenju priznao da je "rukovodstvo HNS-a" razmatralo mogućnost da se utakmice  igra na većem stadionu, ali je na kraju ispoštovana odluka donesena na početku kvalifikcijskog ciklusa.

Budući da je prva informacija da bi se utakmica protiv Slovačke mogla igrati negdje drugdje izašla iz svlačionice nakon utakmice u Splitu, reakcija kapetana može se shvatiti kao demantij medijskih spekulacija da su igrači utjecali na pokušaj da se utakmica ne igra na Rujevici.

Zanimljiva je bila reakcija dopredsjednika HNS-a Damira Miškovića koji u priopćenju objavljenim u utorak tvrdi da se o promjeni domaćinstva nije govorilo ni neformalno među članovima Izvršnog odbora HNS-a.

U srijedu je HNS demantirao Miškovića i potvrdio da je "rukovodstvo HNS-a" službeno razmatralo mogućnost se utakmica ne igra na Rujevici.

A onda je sve zajedno dodatno zakomplicirao Luka Modrić koji tvrdi da se isto rukovodstvo HNS-a ne može skrivati iza igrača.

U igri skivača brzo će biti poznato koje se "rukovodstvo HNS-a" krije iza priopćenja HNS-a i zbog čega je isto rukovodstvo na kraju odustalo od namjere da se utakmica igra na nekom većem  od riječkog stadiona.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.