REKORDNA POBJEDA Luka Modrić: Teško je nakon ove utakmice izvoditi bilo kakve zaključke

Subota, 04. lipnja 2016. 23:13 Napisao  Patrik Mršnik

Bio je ovo malo jači trening koji smo shvatili jako ozbiljno i jednostavno pobijedili,  kaže Modrić

Luka Modrić uvijek je centralna figura u redovima hrvatske reprezentacije.  Sjajnu večer kockastih protiv San Marina i rekordnu pobjedu od 10:0 Modrić je okrunio  nastupom u prvih 45 minuta susreta. Bilo mu je dosta, iako je mogao još. 

- Dogovorio sam se s izbornikom Čačićem da ću participirati u prvih 45 minuta i drago mi je da sam dobio tu priliku, kaže Modrić.

Protiv San Marina nije bilo suviše teško, amaterska momčad nije mogla parirati Hrvatskoj koja je u završnoj fazi priprema za Europsko prvenstvo.

- Bio je ovo malo jači trening koji smo shvatili jako ozbiljno i jednostavno pobijedili. Teško je nakon ove utakmice izvoditi bilo kakve zaključke. Ne može se reći gdje smo u pitanju forme. Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio, nadam se da će s Vedranom Ćorlukom biti sve u redu do utakmice s Turskom.

Do nje je preostalo još malo vremena, Hrvatska u Francusku odlazi u utorak. Protivnici su Turska, Češka i Španjolska, sve su oči već uprte na Park prinčeva.

- Očekuje nas teška utakmica za koju se u narednim danima moramo pripremiti i koncentrirati. Bit će vrlo teško, toga smo svjesni. Nadamo se pobjedi, ali lakše je pričati nego tu pobjedu izboriti na terenu, kaže Modrić.