Rakitić otkazao nastupe za reprezentaciju, Dalić kaže da igrač Barcelone nije riješio status u klubu

Ponedjeljak, 02. rujna 2019. 11:42 Napisao/la  SC

Možda do kraja ponedjeljka nešto bude jasnije, prijelazni rok traje do 24 sata, u protivnom  nije jasno zašto Rakitić nije spreman igrati za reprezentaciju

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

 

Ivan Rakitić neće igrati za hrvatsku reprezentaciju u predstojećem ciklusu, veznjak Barcelone otkazao je nastup:

- Tko nije spreman sto posto, tko ne može dati maksimum, nije potrebno da dolazi. Rakitić nije riješio status u klubu, zaključili smo da nije spreman i fokusiran, da ne može dati maksimum koji ja trebam u ovom trenutku, zato on neće doći. Moramo se pomiriti s prijelaznim rokom. Svi rješavaju svoje statuse, tko nije spreman bolje da ni ne dolazi. Situacija je takva kakva je. Nove klubove su našli mnogi, Perišić je u Bayernu. Sve to igračima oduzima dio koncentracije, kazao je izbornik Zlatko Dalić u ponedjeljak.

Budući da je ponedjeljak zadnji dan prijelaznog roka, nije baš jasno što je to toliko poremetilo Rakitića osim što početkom sezone ne igra u klubu.

Možda do kraja ponedjeljka nešto bude jasnije, prijelazni rok traje do 24 sata, u protivnom  nije jasno zašto Rakitić nije spreman igrati za reprezentaciju.

Hrvatska 6. rujna gostuje u Slovačkoj, tri dana kasnije gostuje kod Azerbajdžana.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.