HNS putem interneta pustio u prodaju dodatne ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska

Utorak, 08. listopada 2019. 12:08 Napisao/la  SC

Prodaja dodatnih ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu u Splitu omogućena jje isključivo putem interneta od utorka, 8. listopada.

HNS putem interneta pustio u prodaju dodatne ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska

Hrvatski nogometni savez pustio je putem interneta u prodaju dodatne ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska, koja će 10. listopada biti odigrana na stadionu Poljud u Splitu.

Dodatni kontingent ulaznica omogućen je jer dio ulaznica kupljenih putem interneta nije plaćen u propisanom roku, a dio ulaznica vratili su UEFA i Mađarski nogometni savez.

K tomu, oko 500 sjedalica ugrađeno je na mjestima gdje su bile iščupane, pa se proširio i maksimalni kapacitet stadiona.

Prodaja dodatnih ulaznica omogućena je isključivo putem interneta od utorka, 8. listopada.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Prodaja ulaznica internetom uključuje osobno preuzimanje na blagajni Spaladium Arene od 12 do 18 sati, a na dan utakmice od 12 do početka utakmice.

Detaljne informacije o prodaji ulaznica možete pronaći OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.