Ivan Rakitić toliko izgubio samopouzdanje da ne nedostaje ni Barceloni, ni reprezentaciji

Srijeda, 13. studenog 2019. 09:07 Napisao  I. V.

Kako se moja mala curica osjeća kad joj se uzme igračka? Tužno! Tako se i ja osjećam! Meni su uzeli loptu - tužan sam, kaže Rakitić

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

 

Ivan Rakitić pojavio se na okupljanju reprezentacije tek toliko da odradi formalnost.

Liječnici hrvatske reprezentacije potvrdili su nalaze medicinske službe Barcelone, Rakitić neće igrati protiv Slovačke zbog ozljede.

Rakitić se odmah vratio u Barcelonu, gdje trenira zajedno s Gerardom Piqueom prema posebnom režimu.

Igrao je Rakitić u zadnjem kvalifikacijskom ciklusu, vidjelo se da je potpuno izvan balansa, očito je da proživljava teške trenutke u Barceloni.

Ernesto Valverde otpisao je Rakitića prije početka sezone, prednost je dobio mlađi i skuplji Frenkie de Jong.

Rakitića je trenerova odluka toliko pogodila da je potpuno izgubio samopouzdanje, dogodilo mu se najgore.

 Igra toliko slabo da  Valverdeu daje za pravo, u ovom trenutku karijere ne nedostaje ni u Barceloni, ni u reprezentaciji.

- Kako se moja mala curica osjeća kad joj se uzme igračka? Tužno! Tako se i ja osjećam! Meni su uzeli loptu - tužan sam! Razumijem i poštujem odluke trenera, kluba ili nekog trećega, ali mislim da sam puno dao proteklih pet godina! Želim se nastaviti zabavljati, to je za mene najvažnije. Zabavljati se mogu samo kada igram. Imam 31, a ne 38 godina i osjećam da sam u naponu snage, rekao je Rakitić za Movistar +.

Njegova je sudbina u Barceloni izvjesna, Rakitić u zimskom prijelaznom roku mora dobro razmilisit gdje će nastaviti karijeru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.