HNS još uvijek ne zna hoće li se održati turnir u Kataru, Gianni Infantino najavio zabranu

Srijeda, 04. ožujka 2020. 14:45 Napisao/la  SC
Hoće li igrati u Kataru?
Hoće li igrati u Kataru?

Još uvijek nije poznato hoće li održati turnir u Kataru na kojemu trebala sudjelovati hrvatska nogometna reprezentacija.

Hrvatska bi 26. i 30. užujka trebala igrati utakmice protiv Portugala i Švicarske, zbog epidemije koronavirusa predsjednik FIFA-e Gianni Infantino najavio je otkazivanje svih međunarodnih utakmica u tom razdoblju.

- Utakmice u Kataru su jako važne za nas prije Europskog prvenstva, ne bi bilo dobro da dođe do promjene ili odgode turnira. Računamo da ćemo se u Kataru spremati za Euro. Spremamo se kao da igramo, ali moramo biti oprezni, pratit ćemo situaciju. U ovom trenutku ne znamo hoće li moći organizirati nešto drugo u tom razdoblju, teško je o tome sada govoriti. Nadam se da idemo u Katar, kazao je izbornik Zlatko Dalić.

Hrvatska  ima dogovorene još dvije prijateljske utakmice, protiv Turske u Osijeku i Francuske u Parizu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.