Širić za MAX: Ruše Markovića i Mamića pa se prvo udarilo na mene!

Subota, 24. ožujka 2012. 08:54 Napisao/la  SC

Od Širića ništa novo nismo saznali, ali je novost da je jedan osumnjičenik za primanje mita javno progovorio o onome što državno odvjetništvo i USKOK potajice pokušavaju

Željko Širić pušten je nedavno iz pritvora u kojem je boravio nakon što je uhićen pod sumnjom da je od predsjednik Hajduka Hrvoja Maleša primio mito za "pošteno suđenje". Nedugo nakon izlaska iz zatvora siva eminenacija sudačke organizacije progovorio je za tjednik Max i  otkrio pravi cilj istrage: svrha Širićeva i uhićenja Stjepana Djedovića je rušenje Zdravka Mamića i Vlatka Markovića!

Od Širića ništa novo nismo saznali, ali je novost da je jedan osumnjičenik za primanje mita javno progovorio o onome što državno odvjetništvo i USKOK potajice pokušavaju. Država je upregla sve kapacitete ne bi li uzdrmala temelje Kuće nogometa i deložirala njene stanare na gornjim katovima. Zanimljivo je da Širić, kao potencijalni svjedok optužbe, tako slobodno govori o istrazi kao da je uvjeren da mu nitko ništa ne može.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.