Jovanović prijeti Mamiću novim zakonom, Maleš demantirao pokušaj namještanja utakmice

Ponedjeljak, 19. prosinca 2011. 09:27 Napisao  I. V.

Željko Jovanović i Hrvoje Maleš odgovorili na prozivke Zdravka Mamića

Nije trebalo dugo čekati da Željko Jovanović i Hrvoje Maleš odgovore Zdravku Mamiću, koji je u emisiji Nedjeljom u dva izgovorio svašta što ne zvuči pristojno. Između ostalog ministra Jovanovića prozvao je zbog  slabo izraženog hrvatskog tonusa, sportske i stručne nekompetentnosti. Jovanović nije iznevjerio očekivanja pa je odgovorio upravo onako kako je Mamić priželjkivao: novi ministar zaprijetio je da će zakoni nove Vlade otjerati Mamića u ropotarnicu nogometne povijesti. Sada nestrpljivo čekamo nastavak medijske tirade koja poprima političke konture!

Predsjednika Hajduka Mamić je optužio za pokušaj dogovaranja kup-utakmice protiv Dinama na što je Maleš odgovorio jedino kako je mogao. Mamić laže, kazao je Maleš! Ono što Malešu ne ide u prilog je činjenica da je Mamić medijski zanimljiv zbog dvaju osnovnih razloga: javno govori ono što drugi misle i nikada ne laže! Poglavito kada štiti prijatelje poput Željka Širića kojega je Maleš u policijskoj akciji prokazao kao korumpiranog šefa sudačke organizacije! Svi su oni Željko Širić!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.