ŠUKER U PETAK U RIJECI

Ličko-senjska županija stala uz Davora Šukera

Srijeda, 30. svibnja 2012. 14:51 Napisao  I. V.

  Mario Kustić istaknuo kandidaturu za člana Izvršnog odbora HNS-a

 

 

 

Davor Šuker ništa ne prepušta slučaju! Nakon što su članovi Izvršnog odbora NS-a Ličko-senjske županije zauzeli stav da ne žele podržati ni jednog kandidata za predsjednika HNS-a prije nego saznaju njegov program, Šuker se pojavio na sastanku županijskog saveza i predočio svoj program:

 - Jesam i program je na moje zadovoljstvo prihvaćen. Dobio sam podršku Ličko-senjskog županijskog saveza na čemu sam zahvalan, kaže Šuker koji tijekom kampanje dozira svaku izgovorenu riječ.

Mario Kustić, predsjednik NS-a Ličko-senjske županije, nema problema izravno reći što misli:

Kustić kandidat za člana IO-a HNS-a
Na prijedlog Izvršnog odbora Ličko-senjskog saveza Mario Kustić postaje kandidat za člana budućeg Izvršnog odbora HNS-a.
- Prvo, drago mi je da mu se članovi mog Izvršnog odbora kandidirali, a drugo smatram da je konačno došlo vrijeme da Ličko-senjski savez dobije prvog člana Izvršnog odbora HNS-a. Do sada su uvijek neki drugi članovi zastupali naše interese, znamo i kako. Uostalom, i naš županijski savez ima dva glasa na Skupštini kao i neki drugi savezi koji stalno imaju predstavnike u Izvršnom odboru HNS-a, kaže Kustić  

 - Nismo htjeli podržati ni jednog kandidata, pa ni Šukera, prije nego što čujemo njegov program. U srijedu smo čuli od Šukera što namjerava poduzeti kada postane predsjednik, zadovoljni smo njegovoj namjerom da se spusti u bazu i da HNS napokon počne pomagati  sve županijske saveze. Poglavito naš savez, koji  teritorijalno obuhvaća državna područja od posebne socijalne skrbi. Trebamo financijsku i logističku pomoć. Nakon što smo čuli program, jednoglasno smo podržali Šukerovu kandidaturu, kaže Kustić.

Šuker u četvrtak putuje u Vinkovce, a u petak dolazi u Rijeku na sastanak Izvršnog odbora NS-a PGŽ-a kojim predsjedava Miroslav Uljan, dugogodišnji dopredsjednik HNS-a i najbliži suradnik Vlatka Markovića. Zaključno s Ličko-senjskim savezom Šuker za sada uživa podršku 14 županijskih saveza. Do kraja tjedna očekuje podršku Vinkovaca i Rijeke čime priče o protukandidatima gube smisao. Tko će se kandidirati protiv Šukera, koji već sada ima oko 80 posto glasova. Do kraja kampanje vrlo je lako moguće da Šuker dobije jednoglasnu podršku Skupštine HNS-a.    

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.