DAVOR ŠUKER I UEFA

Novi mandat u Izvršnom odboru

Četvrtak, 07. veljače 2019. 16:22 Napisao/la  SC

Šuker drugi prema broju glasova

Davor Šuker
Davor Šuker

 

Davor Šuker na Kongresu UEFA-e dobio je drugi mandat u Izvršnom odboru UEFA, predsjednik HNS-a dobio je čak 47 od 55 mogućih glasova.

Aleksander Čeferin ponovo je izabran za predsjednika UEFA kao jedini kandidat:

- Zahvaljujem svim europskim savezima koji su mi pružili tako veliku podršku i izrazili povjerenje ponovnim izborom u Izvršni odbor Uefe. Drago mi je što su prepoznali moj rad u protekle četiri godine i ponosan sam što kao Uefin dužnosnik mogu pomagati nogometu. Istovremeno, čestitam Aleksandru na izboru za predsjednika, nastavit ćemo u sljedećem razdoblju štititi i razvijati europski nogomet na svim razinama, rekao je Šuker.

U izboru za sedam mjesta u Izvršnom odboru Šuker je izabran kao drugi prema broju glasova, od sedam izabranih članova četvorica su novi:
Sándor Csányi (Mađarska) 49
Luis Rubiales (Španjolska) 47 - novi član
Davor Šuker (Hrvatska) 47
Fernando Gomes (Portugal) 45
Jesper Møller Christensen (Danska) 40 - novi član
Armand Duka (Albanija) 36 - novi član
Andrii Pavelko (Ukrajina) 27 - novi član

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.