HAJDUK

Saša Bjelanović podnio ostavku

Subota, 09. studenog 2019. 21:59 Napisao/la  SC

Brbić najavio kadrovsko jačanje

Saša Bjelanović podnio ostavku

 

HNK Hajduk službeno je potvrdio da Saša Bjelanović više nije sportski direktor.

Na službenoj stranici splitski klub navodi da je Bjelanović ponudio mandat na raspolaganje predsjedniku Uprave Marinu Brbiću, ostavka je prihvaćena:

- Hvala svim suradnicima, radnoj zajednici i navijačima Hajduka. Funkcija koju sam obavljao u proteklom razdoblju bila je iznimno odgovorna i zahtjevna. Hvala Klubu na povjerenju koje mi je pružio, ali smatram da je došlo vrijeme za rastanak. Ostajem vjerni navijač, Hajduku želim svu sreću u nastavku sezone, kao i svome nasljedniku, poručio je sada već bivši sportski direktor.

- U okviru razgovora o daljnjem kadrovskom jačanju Kluba na svim razinama, od igrača pa do Uprave, sportski direktor je stavio svoj mandat na raspolaganje, a ja sam mu se na koncu iskreno zahvalio na dosadašnjoj suradnji. Imamo dobru momčad, ali prostora za poboljšanje i daljnji napredak, uključujući ulazne i izlazne transfere, uvijek ima. Budući da nam uskoro predstoji zimski prijelazni rok, usuglasili smo se da je najbolje da novi sportski direktor predstavi novu sportsku politiku koja će biti provedena u skladu s klupskom. Želeći ostaviti dovoljno vremena za odabir novog kandidata, a potom i dovoljno vremena novom sportskom direktoru za pripremu prijelaznog roka, odlučili smo se za okončanje dosadašnje suradnje, rekao je predsjednik Uprave Marin Brbić te dodao kako će javnost biti obaviještena o daljnjim potezima i rješenjima...

- U ovom trenutku imamo nekoliko otvorenih opcija za novog voditelja sportskog segmenta, a po usklađenju planova kandidata s planovima Kluba i okončanju razgovara, uslijedit će imenovanje o čemu ćemo naravno i obavijestiti javnost. Svjesni smo da nemamo baš puno vremena, ali nećemo srljati jer najvažnije je odabrati kandidata koji će se pokazati kao najbolje rješenje za Klub, kao što je i odabir Bore Primorca za voditelja Akademije HNK Hajduk ''Luka Kaliterna''.

Nakon uspostave financijske stabilnosti Kluba, posebna pažnja vodit će se pri odabiru novog voditelja sportskog segmenta....

- Saši se iskreno zahvaljujem na predanom radu i vrlo korektnoj suradnji u teškim vremenima, obilježenim čestim izmjenama klupskog vodstva i trenera. Nakon uspostave financijske stabilnosti na redu je uspostava stabilnosti i u sportskom segmentu, a osoba na vrhu sportske piramide svakako je sportski direktor, pa shodno tome i posvećujemo posebnu pažnju, podvukao je na kraju čelni čovjek Kluba.

Prije nekoliko dana ostavku je podnio dopredsjednik Lukša Jakobušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.