Siniša Oreščanin nije podnio ostavku, trener Hajduka čeka da ga smjene

Četvrtak, 18. srpnja 2019. 23:10 Napisao/la  SC
Siniša Oreščanin ostao na klupi do daljnjega
Siniša Oreščanin ostao na klupi do daljnjega Foto: www.hnkhajduk

 

Siniša Oreščanin nije podnio ostavku nakon loše igre od koje je nakn ispadanja iz Europe jedino lošija sudbina Hajduka:

- Razgovarat ću s ljudima u klubu i vidjet ćemo, odgovorio je Oreščanin na pitanje hoće li dati ostavku.

Oreščanin je bivši trener, to je svima jasno.

Jedino nije jasno koliko će otpremnine dobiti, što je očito glavni razlog zbog koje nije dao ostavku.

- Nismo razgovarali na tu temu. Pokušavam to gledati s nogometne strane. Nisam tip koji koristi riječ 'debakl'. Dogodilo se, pričali smo i ranije da tamo ima tri-četiri dobra igrača, nekad se stvari jednostavno dogode. Naravno da ne bježim od odgovornosti, odlučili smo da ćemo podijeliti ekipe, odabrali smo ovakav sastav. Ne bih se složio da nismo pokazali respekt prema Gziri. Znam da je ovo najlošiji rezultat što se tiče Europe, moja odgovornost je najveća, kazao je Oreščanin.

O utakmici rekao je sljedeće:

- U prvom poluvremenu je bilo donekle u redu, u drugom sam vidio igrače koji ne rade stvari koje smo dogovorili. Čestitam igračima Gzire, radili su ono što smo mi trebali raditi. Zabili su nam dva gola iz prekida i uz to još dva eurogola, to su bili šokovi iz kojih se nismo mogli izvući. Lako je biti general poslije bitke. Prvo poluvrijeme smo bili relativno zadovoljni, drugim nismo, kazao je Oreščanin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.