Prema kojemu se kriteriju čelnici HNS-a dodvoravaju Hajduku?!

Utorak, 30. travnja 2019. 15:39 Napisao/la  SC
Marijan Kustić
Marijan Kustić

 

Čelnici HNS-a i Hajduka sastali su se u Zagrebu.

Nakon sastanka Hajduk se oglasio sljedećim priopćenjem:

- Na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića održan je jučer poslijepodne u Zagrebu sastanak na kojem je kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić. Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu, stoji u priopćenju Hajduka.

- Pozvao sam čelnike Hajduka i prvog čovjeka Grada Splita, baš kao što sam i najavljivao kada sam preuzeo funkciju izvršnog dirketora. Jer uvijek je važno razgovarati. Mislim da je ovo veliki pomak, jer samo se razgovorom može vratiti povjerenje i izgraditi odnos kakvog svi priželjkujemo. Također, pričali smo o reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti a potom i dogovarali organizaciju utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu, protiv Mađrske, izjavio je za tportal Marijan Kustić.

Nakon sastanka postavlja se pitanje prema kojem kriteriju su predstavnici Hajduka pozvani govoriti o nužnim reformama u HNS-u?

Može i obratno!

Prema kojemu se kriteriju čelnici HNS-a dodvoravaju klubu koji provodi svoje reforme tako da praktično svaku drugu domaću utakmicu mora isprazniti tribine zbog nesportskog ponašanja navijača, tako da mu igrači slave pobjede pjevajući homofobne pjesme nakon utakmice, a navijači, koji posredstvom udruge Naš vode klub, na društvenim forumima poručuju da ne žele vidjeti državnu reprezentaciju na Poljudu?

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.