Prazna blagajna, Hajduk za gostovanje Intera udvostručio cijene ulaznica!

Petak, 27. srpnja 2012. 10:11 Napisao/la  I. J.

Ulaznica za  Zapadnu tribinu košta 250 i 220 kuna, za Istočnu 180 i 160 kuna, za Južnu 120 kuna dok će za Sjevernu, gdje se nalazi Torcida, trebati izdvojiti 80 kuna

Hajduk je unatoč porazu u uzvratnoj utakmici od Skonta u Rigi (0:1) izborio plasman u 3. pretkolo kvalifikacija za Europsku ligu gdje ga čekaju dvije utakmice protiv Intera iz Milana. Prva je na rasporedu 2. kolovoza na Poljudu.

- Ostvarili smo veliki cilj plasmanom u daljnje natjecanje gdje nas čekaju dvije utakmice protiv Intera. Mislim da je najrealnije bilo da je utakmica završila neodlučnim rezultatom. Gol kojega smo primili u završnici bio je nevažan. Domaćin nam nije stvorio pritisak jer smo njegove igrače držali visoko, daleko od našeg gola. Nemamo vremena za neko veliko slavlje jer nas u nedjelju čeka gradski derbi sa Splitom. Za mene je Split važniji od Intera, kazao je Krstičević.

Inače, na Poljudu su svjesni da će gostovanje Intera privući na Poljud puno navijača. Stoga su odlučili povisiti cijene ulaznica, koje su duplo skuplje nego inače. Tako ulaznica za  Zapadnu tribinu košta 250 i 220 kuna, za Istočnu 180 i 160 kuna, za Južnu 120 kuna dok za Sjevernu, gdje se nalazi Torcida, trebat će izdvojiti 80 kuna.

Odlukom uprave za utakmice protiv Splita i Intera neće biti besplatnih karata. Ulaznice plaćaju svi, uključujući članove uprave i Nadzornog odbora.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.