Nadzorni odbor Hajduka raspravljao o proceduri izbora predsjednika kluba

Nedjelja, 23. kolovoza 2015. 22:38 Napisao/la  Ivan Jelić

Ostat ćemo u okvirima budžeta, odnosno prihodi će prvi put biti veći od rashoda, ali ne mogu govoriti o točnim ciframa,  kaže predsjednik NO-a Ljubo Pavasović Visković 


Nakon zasjedanja Nadzornog odbora Hajduka, predsjednik Ljubo Pavasović Visković je kazao:


- Šest sati je trajalo zasjedanje, raspravljali smo o izboru predsjednika, zapravo o načinu i modalitetu kojim će se birati novi čelni čovjek kluba. Raspravljali smo i o strategiji kojom će se klub voditi sljedeće četiri godine. Financijsko stanje je vrlo zadovoljavajuće, aktualni podaci su ažurirani, ostat ćemo u okvirima budžeta, odnosno prihodi će prvi put biti veći od rashoda, ali ne mogu govoriti o točnim ciframa.

Pojavile su se i informacije o suprotstavljenim stranama u novoformiranom NO Hajduka...


- Nema nikakvih struje, mislim da predsjednik ima našu punu podršku, više smo raspravljali o proceduri kojim će se birati novi predsjednik.


Pred Hajdukom je važan dvoboj u četvrtak protiv Slovan Libereca.


- Naš cilj je da teme ne ovise o jednom rezultatu ili o jednoj utakmici, kao što dovođenje igrača nije iu našoj nadležnosti. Stvari oko navijača koje su se dogodile u Češkoj, potpuno su jasne. Mogli ste pročitati reakcije mene i predsjednika. Navijači jesu dio kluba, a ja se ne bojim reakcije niti nekakvog transparenata. Čega bih se imao bojati?, zaključio je Visković.